Tigla metalica premium

Tigla metalica premium este un material la producţia căruia sunt folosite componente special selectate şi procese tehnologice avansate.
Ca urmare, tabla de acoperiş şi de faţadă realizată din acest tip de material se caracterizează prin parametrii îmbunătăţiţi în mod semnificativ în ceea ce privesc criteriile cheie pentru astfel de produse: rezistență la coroziune și rezistență la radiațiile UV.
Există două metode de bază de protecţie a oţelului utilizate în producţia tablei PREMIUM:
– placarea nucleului de oţel cu un aliaj special elaborat în loc de stratul standard de zinc;
– placarea straturilor metalice cu pelicule organice îmbunătăţite.
În cazul peliculei ICE CRYSTAL ZM şi HPS200 Ultra® , s-au îmbinat ambele tehnologii.
Tabla premium este un produs de marcă având o imagine atent construită. Prin urmare, disponibilitatea lor este limitată la un grup restrâns de furnizori atent selectaţi, care pot asigura produse de cea mai înaltă calitate realizate din acest material. Trecerea cu succes a procesului de certificare al tuturor producătorilor de tablă premium, confirmă nivelul excelent al proceselor de producție precum și calitatea tablei pentru acoperiș și faţadă.
Metodele de protecţie utilizate pentru tabla PREMIUM sunt:
-MAT 35 ZM: Protejarea nucleului de oţel prin placarea pe ambele părţi cu un aliaj de zinc şi magneziu
(ZM 130).Perioada de garanție 20 de ani.
-HERCULIT®: Stratul de acoperire a acestor tigle metalice (poliester întărit cu grosime de 35 µm) se caracterizează printr-o rezistenţă ridicată la orice tipuri de deteriorări mecanice. În plus, se caracterizează printr-o repetabilitate mare de culori, ceea ce permite la menţinerea conformităţii de culori şi structură a stratului de acoperire.Perioada de garanție până la 30 ani.
-ICE CRYSTAL ZM: Protejarea nucleului de oţel al tablei prin placarea pe ambele părţi cu un aliaj de zinc şi magneziu(ZM 130). De asemenea, s-a folosit o peliculă dublă organică, care împreună cu stratul ZM 130 produc un efect de sinergie – efectul de protecţie al peliculelor organice şi metalice este mai mare decât suma efectelor componentelor individuale. Perioada de garanție 30 de ani.
-Granite® Storm: Pelicula organică cu o grosime de 50 µm pentru care, în loc de poliester standard s-a utilizat poliuretan – un material mult mai rezistent la defecte mecanice şi la factorii atmosferici. Rezistenţa mecanică ridicată a acestei pelicule reduce riscul apariţiei deteriorărilor în timpul transportului şi montajului, iar prin urmare reduce probabilitatea apariţiei coroziunii.Perioada de garanție 40 de ani.
-HPS200 Ultra®: Placarea nucleului de oţel cu un strat de aliaj din zinc şi aluminiu (Galvalloy ™). Stratul organic deosebit de gros (200 µm), garantează durabilitatea excelentă a culorilor, păstrarea
luciului şi rezistenţa la coroziune. Perioada de garanție pana la 30 de ani.

 

Lasă un răspuns