7 iunie 2016

Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

Tigla metalica zinc magneziu este un material la producţia căruia sunt folosite componente special selectate şi procese tehnologice avansate.

Ca urmare, tabla de acoperiş şi de faţadă realizată din acest tip de material se caracterizează prin parametrii îmbunătăţiţi în mod semnificativ în ceea ce privesc criteriile cheie pentru astfel de produse: rezistență la coroziune și rezistență la radiațiile UV.

Există două metode de bază de protecţie a oţelului utilizate în producţia tablei PREMIUM:
– placarea nucleului de oţel cu un aliaj special elaborat în loc de stratul standard de zinc;
– placarea straturilor metalice cu pelicule organice îmbunătăţite.

Tabla premium este un produs de marcă având o imagine atent construită. Prin urmare, disponibilitatea ei este limitată la un grup restrâns de furnizori atent selectaţi, care pot asigura produse de cea mai înaltă calitate realizate din acest material. Trecerea cu succes a procesului de certificare al tuturor producătorilor de tablă premium, confirmă nivelul excelent al proceselor de producție precum și calitatea tablei pentru acoperiș și faţadă.

 Tigla metalica si ferestre de mansarda velux Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

Valorile estetice, uşurinţa de montare şi gama variată de accesorii adiţionale fac din modelul clasic Kingas Eco Plus ţigla recomandată de cele mai multe ori de către profesionişti.Există posibilitatea de alegere a lungimii modulului: 350 sau 400 mm.

Tigla metalica si ferestre de mansarda velux Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

 

Ţigla de tablă Diament Eco Plus Plus se deosebeşte dintre modele prezentate mai sus.  Linia ei caracteristică şi frontul înalt  ceea ce ii da impresia greutatii clasice,  caracteristice ţiglelor de ciment si ceramica. Alte elemente caracteristice sunt: durabilitate, rezistenţă, uşurinţă la montaj.

Tigla metalica si ferestre de mansarda velux Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

Aplicarea câtorva factori: cuta ridicată, forma interesantă, simetrică și tăierea în conformitate cu forma valului a permis obținerea unui efect vizual deosebit. Forma valurilor și a cutelor au fost astfel proiectate încât să asigure potrivirea ideală a modulelor de tablă împreunate.

Metodele de protecţie utilizate pentru tabla PREMIUM sunt:

PLADUR 

Se deosebeşte însă printr-un strat de protecţie modern, care constă în utilizarea unui aliaj novator de zinc si magneziu (ZMg). Efecul îl reprezintă creşterea semnificativă a rezistenţei la coroziunea albă şi roşie. În plus, de o protecţie mai bună beneficiază muchiile tăiate, acestea ne mai necesitând lăcuire în utilizările exterioare.Tigla metalica si ferestre de mansarda velux Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

Grosime otel: 0,5 mm

Tip Otel : S280 GDThyssenKrupp Germania

Protectie aliaj Zinc Magneziu (ZM):130 g/mp

Perioadă de garanţie: 20 ani tehnica si estetica.

ICE Crystal 

O peliculă groasă (35 µm), organică cu o structură interesantă care seamănă cu un strat gros de vopsea şi este acoperită de un strat transparent. Miezul peliculei este făcut din oţel de construcţii acoperit cu aliaj de zinc şi magneziu, ceea ce asigură o protecţie mai mare  împotriva coroziunii, chiar şi în locuri deteriorate mecanic şi a muchiilor tăiate. Conform denumirii, pelicula luminată dă senzaţia de reflexii cristaline.

Grosime otel: 0,5 mmTigla metalica si ferestre de mansarda velux Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

Tip Otel : S280 GD ThyssenKrupp Germania

Protectie aliaj Zinc Magneziu (ZM):130 g/mp

Perioadă de garanţie: 30 ani tehnica si estetica.

Granite Storm [PUR]

Pelicula organică cu o grosime de 50 μm pentru care, în loc de poliester standard, s-a utilizat poliuretan – un material mult mai rezistent la defecte mecanice şi la factorii atmosferici. Rezistenţa mecanică ridicată a acestei pelicule reduce riscul apariţiei deteriorărilor în timpul transportului şi montajului, reducând probabilitatea apariţiei coroziunii.Tigla metalica si ferestre de mansarda velux Tigla metalica zinc magneziu marca Thyssenkrupp Germania

Grosime otel: 0,5 mm

Tip Otel : S280 GD Arcelor Mittal Polonia

Protectie aliaj Zinc :275 g/mp

Perioadă de garanţie: 40 ani tehnica si estetica.

HPS200 ULTRA[HPS]

Caracteristicile : miezul din oţel de construcţii protejat adiţional de un aliaj de zinc şi aluminiu care asigură o protecţie eficientă a muchiilor tăiate. O peliculă organică groasă (200 µm) cu o rezistenţă ridicată la zgâriere şi deteriorare mecanică, precum şi la radiaţii UV. Aceste table au cei mai mari parametrii de utilizare şi o garanţie lungă (până la 20 ani) Valorile estetice sunt asigurate de modelarea stratului decorativ.
Perioadă de garanţie: pănă la 30 ani